BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 8, 2013

Obsesi baru


Perghh!!..gila lama aku tak update blog ni..bukan kata nak update content blog, address blog sendiri pun aku dah agak2 nak terlupa..actually aku agak sedar diri, aku bukannya ada bnyk follower pun..mereka2 yg tersesat je laa yg akan "ter"jenguk blog aku ni..wahaha..

Huh, apa nak cite ni ek?..actually i'm losing words dah...dulu bnyk modal aku nak msukkan dalam blog..bnyk je idea2 indah untuk aku karang buat puisi..kadang2 aku sendiri tak percaya boleh pulak aku tulis menda2 tu semua..betul kata orang menulis ni kena asah bakat..kalau lama2 tinggal memang kelaut laa jadinya..huhuhu..

Dah tua2 camni kecenderungan pun dah jadi lain..kalau dulu blog ni tempat suka duka aku luahkan perasaan..bukanlah kata sekarang dah takde perasaan, tapi priority tu dah jadi lain..dah bosan nak cite feeling2..dah jelak nak cite pasal persekitaran...dah muak nak cerita pasal kerjaya...sebab mana2 aku pegi sama je aku rasa..ada je pros and cons..so better aku jaga diri sendiri lagi bagus..aku buat apa aku rasa suka..aku cakap je apa aku rasa aku nak..janji aku happy..

pada aku life is just a matter of choice and chance..try to letgo benda2 yg menyesakkan..semua orang nak berubah tapi perlukan masa..mungkin masih jauh untuk drastik tetapi asalkan ada permulaan sudah cukup baik..bagi aku, kita tak boleh jadi hipokrit especially dengan diri sendiri..buat apa yang kita selesa jadi..at least kita tak regret dengan apa yang kita pernah ada dan rasa..value yourself first..then we can value other people..

lepas entry ni tak tau bila lagi aku nak update..tengoklah kalau ada tu adalah..writing is no more my obsession..best lagi lepak rumah tgk HBO, layan tablet, main badminton, jogging, shopping, karok and bla bla bla..sekarang nak mengadap laptop pun dah bosan..ngeeee...

tak tau ape nak melalut dah...

Adios,
(yg ni aku x lupa trademark lama) hehehe...


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails