BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, January 9, 2012

Undilah saya..





Statement di atas ni bukan dibuat untuk pilihanraya tapi aku amat memerlukan undian korang semua supaya puisi aku dipilih sebagai karya terbaik untuk satu peraduan di dalam sebuah blog. Pemenang untuk karya ini akan dipilih melalui berapa banyak jumlah “like” dari pengguna facebook dan juga hasil pemarkahan dari juri professional juga.

Bermula2 dengan suka2 tak sangka karya aku terpilih untuk dinilai bagi memenangi karya terbaik dalam pertandingan karya dan penulisan WC 2011. Kalau ada yg perasan aku pernah post karya yang sama dalam blog ni tak lama dulu. Secara peribadi aku paling suka dengan puisi ni nak dibandingkan dengan karya2 aku yang lain sebab ada sentimental value yang aku berjaya tafsirkan dalam bait kata2nya.Mendalam dan kena pada tempatnya. Tidak pernah mendapat didikan formal dalam bidang penulisan, semua yang aku tulis datang dari hati. So, aku mintak jasa baik korang semua untuk mengundi karya aku seperti link di bawah. Korang kena ada akaun facebook untuk dibenarkan tekan butang like tu.

Caranya :

1.Klik link seperti di bawah


2.Scroll sampai ke bawah
3.Klik pada butang “like”.
4.Kalau korang tak ada akaun facebook kena register dulu, kalau dah ada masukkan Id dengan password sudah mencukupi. Then tekan “like”.

Thanks all, jasamu dikenang selalu. 

Adios..


Related Posts with Thumbnails