BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 8, 2011

Heppi bday en hubby..



happy bday to encik hubby yg dilahirkan pada 7 august 1978.. dah season 33rd rupanya..kata orang “age is just a number”..so every year we addin a number but yet we were still the same person..the most important thing are we still live healthy, lively, and happy gitu..

I would like to take this opportunity to wish my en hubby with all the love in the world “happy birthday” (even I’m not sure whether he will reading this or not)..thanx for always be beside me, be my full time transporter, my partner and my other half…luv u so much…i wanna grow old with you...(caitt.. jiwang karats lak)..

so, oleh kerana besday en hubby jatuh pada bulan Ramadhan tahun ni, plan untuk celebrate adalah time bebuka puasa..actually aku lagi prefer if celebrate ramai2 rather than kami 2 ketul je.."the more kan the merrier"...so tempat pilihan ialah flaming steamboat sunway..konsep makan2 kat sini ialah buffet steamboat..macam2 ada..dari seafood, bebola,  sayur2, kuih muih, buah2, aiskrim dan mcm2 lagi..sayang sbb kambing je yg tak ada…hehehe…semua kenyang smp tahap nak termuntah dah tgk makanan..price kat sini untuk buffet ramadhan ialah RM26.90 per pax..agak reasonable..

Tq untuk kengkawan yg sudi meramaikan majlis hari ni, “ecah, amy, faizul, ain, nazri dan abg aku si jepp”…meriah dgn kehadiran korang…terima kasih banyak2 from both of us..thanx guys once again... J

Piccas







Adios..




0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails