BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 20, 2010

Xtvt selepas raya pula..

Dalam masa orang sebok2 beraya..aku yg ala2 tak beraya sgt sebok plan mcm2 xtvt..dah bese kehidupan hectic kat kl mcm sangap lak kalo setakat relak2 sambil menambah lemak melantak juadah raya...raya pertama dan kedua je semangat beraya..raya ketiga dan seterusnya otak ligat pk ape xtvt nak buat..raya ke empat dah sesah en hubby main badminton..nasib baik la kat k.trg skang mcm2 dah ada..dpt gak aku lepas gian main badminton even 2 jam je..x perlu ramai..aku, en hubby, adik aku dgn seorg kwn baik dah cukup..hiruk pikuk court dibuatnya..even pinggang ade terkehel skit tetap puas..yeah2..

Esoknya xtvt karok lak..x tau lak aku kat trg skang dah ade pusat karok..even karok jamban dgn harga RM1 per lagu tetap layan..1st time lak layan karok ngan adik2..selalunye ngan ahli2 mesyuarat tingkap kat kl..layann jugakk..

Xtvt paling bes sempat pegi mandi manda kat hutan lipur sekayu..even mula2 mcm x jadi sebab tiba2 lak aku demam lps raya ke 5, last2 berjaya gak aku wat keras jek join sekaki..mane taknye dah siap prepare beli brg2 sume rasa ralat lak kalo tiba2 cancel..gigih telan mcm2 ubat malam sebelumnya..nasib baek aku tak ter overdose..huahuahua..

Rasa bes sbb sume adik badik aku join sekali..konvoi smp 4 keta..my sis a.k.a mak buyung pun gigih nak jadik dugong gak..riuh rendah dibuatnya bila anak2 buah aku berebut pelampung dgn yg dah tua bangka..demam2 pun aku pun tak lepaskan peluang turut serta…Brrrrrrr…gile sejuk air tp mmg dingin gila..kebah segala demam dek excited nye pasal..padan muka aku sbb lepas balik tuh stat menggigil balik....en hubby lak sebok ngan tangguk  ikan..dpt gak laa hasil dlm 8 ekor ikan sebarau kot even sekor jek survive dlm perjalanan balik..elok lak berkwn ngan ikan2 lain dlm akuarium..berbaloi2 gitu..

Sempat snap beberapa pic untuk santapan mata…layannn…
@ karokk..

 semangat gile en hubby nyanyi..mak buyong lak berangan moga2 anak leh masuk AF28 nanti..
say cheese..
@ Sekayu...

 dah sampai...
mcm kembar x??..sama tak serupa..
en hubby ngan senjata baru
fun time..brrrrr...sejukss..
achik mrgkp bapak angkat smbil berfikir..skrip : "napelaa aku didera sebegini..xde laa awek nak dekat"..
hasil tgkapan nelayan hr tu..cukup ke nak wat bbq bang??
mcm mangsa2 banjir lak aku tgk situasi ni..
sib baek tak balik lebih srg hr tu..mak buyung sbok gak nk enterframe..
x dpt awek kakak aku pun jd laa..huahuahua..
dgn bangga menunjukkn hasil tgkpan..zOOmm dlm botol..
saya akan dtg lagi...yeay....

Adios..



2 Comments:

  1. Nyzal Aziz said...
    aku takleh lupa kejadian mung lemas atas pelampung anak aku..adehhhh...lawak betul..aku agak sbb tertelan ayaq sekayu tuh mung batuk ngn demam..lariksss...
    Chinatsu Akera said...
    huahuahua..tu laa terkenang2 aku time pi raftiing duk bwahn raft..mesti hebat aksi aku time tu..hehehehe

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails