BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, September 2, 2010

Bebuka posa @ Kelab tasik putrajaya


Dah lama aku tak update blog ni..banyak je benda nk update tapi datang penyakit M besor…lagi seminggu lebih je nak raya..mesti sume pun sebok wat persiapan..aku tahun ni tak de laa beria2 nak shopping..baju raya pun dah tempah awal..agak seram nak ambik sebab 4 pasang tempah aku x tau laa kena charge brape..tmpah dgn sedara mak aku yg xde fix price..nk letak harga pun dia main hentam keromo je..nasib baik jahitan die mmg cantik so aku rasa agak berbaloi2 even mahal sekalipun..huh

Kalo bulan posa ni tak lari dari cite pasal makan2 dan buffet2 ramadhan yang dah jadik mcm trend dah..even mcm2 cite tentang status halal tetap gak jadi tumpuan..so last Monday tu aku dan kawan2 pun terjebak gak laa pegi buffet ramadhan ni kat kelab tasik putrajaya..mula2 plan nk pegi sahara tent kat alamanda…misi utama of kos nak cari kambing yg paling lazat al maklum laa ahli rombongan sume kaki kambing (except 2 org ecah beso ngan cikot) ..misi tersirat lak nak wat surprise kat fathil, salah seorg penggemar kambing gak sbb kebetulan hari tu  lak beday dia..rombongan hari tu terdiri dr 9 org..(aku, en hubby, cikot n fatil, aini & ayil, ayin, ecah beso n ecah kecik)....

Buffet kat kelab tasik tu boleh dikatakan terbaek gak..mmg bnyk pilihan dr mskn western, india dan melayu..tp misi kami nak cari kambing so x heran sgt lauk pauk lain tumpuan utama ialah kambing…staff kat sana pun jaki tgk kitrg sbb table kitrg jek yg paling bz duk angkut kambing tuh bnyk round..nasib laa nama pun buffet suka hati kitrg laa nk mkn bnyk mane pun..harga utk dewasa lebih kurang RM50 seorg..kira ok dan berbaloi2 gak laa..

so layankan pic2 yang sempat aku snap hari tu..

muka fanatik2 kambing kecuali yg tudung itam ngan baju merah..

 en hubby yg dah belasah 2 pinggan kambing...

spagethi bolgnese n carbonara,,mmg terbaekk

grilled lamb yg diidam2kan...sgt lembut dan juicy...terbaekk dr ladang...

campuran lauk pauk...

heppy beday big boy fathil AFK!!...

dah kenyang melantak masa utk gedik2 lak..

semua ahli rombongan hari itu..ni leh jadi acara tahunan..jmp lagi tahun depan..


Adios




0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails