BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 1, 2010

Selamat Pengantin Baru Chikot & Fathil




Entry aku kali ni aku tujukan khas untuk bestfren aku yang melangsungkan perkahwinannya hari ni..”Selamat Pengantin Baru” aku ucapkan kpd Chikot n Fathil..actually ke dua2 mereka aku kenal lebih kurang 4 tahun lepas ketika bekerja di tempat yang sama..even ke dua2 mereka dah lama resign dan  dah pun bekerja di tmpt lain, our acquaintance is not short life..smp ke hari ni aku dah anggap diorg seperti keluarga sendiri..


Kpd chikot dan fathil, semoga tabah menempuh dugaan berumahtangga dan aku doakan korang akan bahagia ke akhir hayat…banyak bezanya bila bercinta dan berumahtangga..bercinta ialah proses mengenali pasangan masing2..bila dah masuk alam rumahtangga tiba masa untuk praktikkan apa yg telah dipelajari dlm proses mengenal hati budi..so, aku harap ikatan kasih korang akan sentiasa utuh seperti tembok besar cina gitu…tak sabau nak tunggu korang dapat baby…hehehe…

Layankan pics yg berjaya di snap. Abaikan quality gambar sbb pic2 sume diambil oleh photographer  amatur gitu..eheh…
Buat chikot n fathil sekali lagi aku wish korang 

“Selamat Pengantin Baru”







 bdk cute yg paling menggedik si damia..nk ganti untie title gile glam kah??

Adios…


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails