BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 23, 2010

Break fast - purple - gathering..


Last week aku sempat join budak2 QA dari department aku untuk berbuka puasa bersama2..tema gathering kali ni tak lain x bukan kaler purple..one of my favorite kaler gitu..oleh kerana kitorang skang dah ditempatkan berselerak..ada kat PV, KPV dan Semua House so inilah peluang untuk gathered together sambil merapatkan silaturrahim gitu..

Subjek utama aku yang utama nak join majlis berbuka bkn kerana nk mkn2 sangat tapi sbb nak jumpa kengkawan lama especially si budak kecik Lina yang baru je kembali bertugas selepas 5 bulan cuti sakit..happy tgk dia dah kembali sehat dan ceria mcm dulu2..tapi tak sempat nak borak lama2 sebab kesuntukan masa..

Bercerita tentang menu hari tu mmg macam2 ada..nasi beriani, ayam berempah, ayam masak hijau, acar2, kari kambing, kuih muih, dan yang paling terbaek hari tu ialah devil curry..rasanya pedas tapi mmg terbaek..sempat gak laa aku tapaukan balik rumah..

So layankan pic2 yang berjaya aku snap hari tu..tak banyak sangat pic sebab masing2 sebok melayan selera masing2..ape pun..layann…


yg ni ala2 wonder girls in purple gitu..hehehe

Adios..




0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails