BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 1, 2010

Keje or study?...



Mood aku hari ini adalah stress….banyak betul  dateline yang nak kena kejar..dengan keje yg bertambah tough dan study dalam short semester sgt mencabar....next week ada 2/3 assignment yg nk kena antar..dateline buat otak aku ni dah berpinau2..

niat hati memang nak siapkan semua assignment tapi keje shift skang buatkan hidup aku agak huru hara.... kelas pun banyak dah ponteng sbb kerja..11 jam mengerah otak di ofis, balik rumah otak dah overload utk benda2 lain..nak buat something yg perlu berfikir dah tak larat..end up, masa habis tgk world cup je..

keje or study?..aku dah tak tau yg mana priority…susah untuk seimbangkan kedua2 nya..cita-cita or periuk nasi?..…mana lebih penting?...

semua org pun nak success..hopefully aku bleh achieve kedua2 nya dalam masa yang sama…sangat berharap sume akan berjalan lancar…huh...


Adios..


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails