BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, July 12, 2010



Demam world cup akan berakhir beberapa jam saje lagi…pagi ni adalah penentuan kepada kegilaan satu dunia tentang world cup sejak sebulan lalu..at last team yang sampa ke final malam ni ialah Holland ngan Spain..both teams also deserve to win tapi my priority tentulah untuk Spain…banyak ramalan yang memihak kepada Spain sebagai juara World Cup tahun ni…ramalan sotong laa, burung parrot Mani laa..whatever it is pagi ni we will have the answer…

 Spain
Even esok aku keje pagi, tak nak lepaskan peluang tgk final world cup live pagi ni..x de feel kalau tgk siaran ulangan…world cup tahun ni x merasa nak tgk kat luar sbb en hubby kunun2 lebih ske tgk astro beyond kat umah..ape guna bayar mahal dpt tgk HD katenye..huh..

 
hero2 spain yg hensem2

aku nak tergelak lak bila aku dgr kat radio hot fm petang tadi ada caller lelaki yg lgsung x cakna tentang world cup ni...bila deejay tanya team mane die akan pilih, boleh blur2 jawab brazil..motif??..dah lama out laa kawan..lps tu deejay ni nak test lagi bgtau yg final pagi ni team Japan vs Korea siap boleh percaya lagi…sengal…musykil lak aku bila ada lelaki yang lgsung tak tahu psl world cup..even x minat pun hello??..x kan x baca paper or tgk tv..duduk dalam gua kah??..

 Belanda @ Oranje
ada lagi satu peristiwa lucu last week bila aku pi pasar malam ngan en hubby…ada laa 2 lelaki tgh berbual2..aku smpt curi2 dgr..nmpk yg sorang guy tu pkai jersey spain lagi..boleh lak the other guy punye smgt stori kat mamat yg pkai jersey spain yg germany dah kalahkan brazil 4-0?..siap si mamat lagi satu ni percaya..hello bukan germany lawan ngan argentina ke??..aku yang pompuan ni pun tahu perkembangan…yg tukang stori salah info, yg tukang dgr lak sengal leh pecaya je..sah duk lam gua…kah2…lawak betul...


Pape pun result pagi ni aku salute kpd both teams yg berjaya sampai final..bukan senang nak pegi sampai final..tgk mcm itali ngan france..awal2 peringkat kumpulan dah out even both team masuk final last 4 years…bola tu bulat..anything can happen..kalau x maintain performance dlm grup, anytime jek team lain leh naik…

Yang uniknya tentang world cup tahun ni tiba2 je si sotong kurita paul jadi glemer satu dunia gara2 ramalannya tentang 6 perlawanan germany sebelum ni 100% tepat…untuk final ni, octopus paul predict spain yang akan menang…kalau prediction kali ni betul, aku rasa lps ni mesti berebut2 bookie yang nak beli si paul untuk predict game2 akan datang…kalau salah, mesti esok paul ni akan jadik lauk esok…jadik sushi kah??..ekekeke..

 Paul prediction spain juara world cup..benarkah??


Lum senyap cite si paul tiba2 datang lak si burung nuri bernama Mani yang dikatakan mampu buat prediction sehandal paul si octopus…si parrot ni lak meramalkan belanda @ Oranje yang akan jadik juara world cup tahun ni…nampaknya skang paul dah ada saingan sbb dengar kata sebelum ni si Mani dah beberapa kali berjaya buat prediction yg  tepat untuk suku akhir dan separuh akhir…

si parrot Mani lak predict Oranje yg akan jadi juara



Macam2 binatang dah yg dipanggil untuk buat prediction untuk world cup..sebagaimana yang aku ckp sebelum ni anggap je sbg hiburan untuk tidak memesongkan akidah..lepas ni ntah kambeng pak cik hashim pun dipanggil wat prediction untuk kalahkan si paul n mani..

Ape pun sama2 laa kita saksikan perlawanan akhir pagi ni..mana2 team yang korang sokong kalah jangan laa makan hati frust smp bunuh diri lak.…minat tu mmg minat tapi jgn smp memudaratkan diri..mcm korang aku pun x sabar nak tengok game final pagi ni…so, tungguu dan layankan aje…. :-P

Adios…

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails