BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, June 15, 2010

Training yg heaven...



Minggu ni aku dijadualkan training selama seminggu…bukan lah aku suka sangat pegi training sebab nak blajar benda baru tapi time ni laa berpeluang nak merasa balik awal..normally kalau training ni banyak free time daripada belajar pun…

Al maklum laa sekarang ni kan working time aku mengalahkan kerja buruh kasar iaitu from sunrise to sunset…so ni je laa peluang aku nak balik kerja sebelum matahari terbenam..baru laa aku rasa macam orang sikit…kalo tak balik kerja terasa diri dah macam zombie…

In your head…
In your head…
Zombie…
Zombie…
Zombie…Eh Eh Eh…

Oppss…terover lak aku kan..sebab zombie nih memang one of my favorite song pun…ni laa lagu pertama aku terror time belajar main guitar dulu2…skang skill main guitar dah hilang ntah ke mana dah…nak kena brush up balik…


Menyimpang lak aku dari tajuk asal…next time la aku cite pasal passion aku in music lak kalau aku ada mood…dulu music is my life…boleh ke macam tue?...

Actually aku in the mid of  nak siapkan report untuk project paper system aku…sebab idea dah kureng gatal update entry untuk blog lak..dah belasah kopi bekalan mak en hubby, mata dah jadi cam burung hantu dah…cess.. bila aku belek2 balik paket kopi tuh ade campuran ginseng ape ntah…habes laaa aku berjaga sampai pagi…

Mata oh mata…bila ko nak ngantuk??..
Sigh…

Adios..


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails