BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 10, 2010

Off day on a weekday??..


Hari ni dalam sejarah offday aku jatuh on weekdays..lama gila aku tak merasa camgini…bertahun2 gak laa rasanya..best?...huh..banyak pro dan kontra nya..kalo ada urusan bank agak senang laa...biasanya weekend laa macam2 aktiviti leh wat…boleh plan pegi trip ke, tgk wayang ke, paling tidak lepak2 ngan en hubby coz die pun mmg cuti hari ahad..

Minggu ni aku dapat cuti longkang..keje 2 hari..off 2 hari..keje balik 2 hari then cuti sehari..sabtu kerja...camne lah nak hadapi kerja sorang2...tak terjangkau dek akal lagi...pening ngan schedule sendiri…bila segalanya akan balik kepada normal..(dengan harapan)....

Cuti hari ni aku ambik peluang pegi unitar join kelas budak-budak master..kelas tu lak sume bdk1 foreigner…ini semua gara2 project paper yg aku register semester ni..kena revise balik nak buat diagram untuk proses flow system aku nanti..fuuhh..banyak betul kerja menanti…

esok one more day cuti nak kena wat house cleaning lak..lusa mak mertua nak dtg lak dari Sarawak…nak duk rumah aku beberapa hari…nak kena kemas ape yg patut…bukan nak tunjuk rajin, dah dpt mak mertua cerewet..rumah lak tak smpt nak kemas sgt..faktor bz membatasi segala..huh..

Penat…penat…penat…mata lak tak reti2 nak tido..
Bila lah semuanya akan berakhir?...
Hurmm…

Adioss..


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails