BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, June 23, 2010

Makin Lama Makin Merepek....



Minggu ni datang keje dengan semangat baru lepas balik training seminggu…tau2 je dah ada  task lain yang merepek dan tak sepatutnya di assign kepada kami…dahla merepek..menimbun2 lak tu …dah berganda2 dari tugas sebelumnya…agak tidak logik untuk siapkan dalam tempoh masa sehari bekerja..

Bengang?

Geramm?

Marah?

Memang tak ada maknanya pun nak emo2 ni…macam biasa atas arahan pihak atasan gak..take it or leave it…suka ke tak suka ke kena laa gak hadap…dah biasa dengan task bulanan, bila nak wat task harian dah jadi serba tak kena…susah nak budget masa sendiri…mana mungkin dapat kami siapkan??....fuhhh..

mengeluh tak guna…bersuara?..andai dapat mereka mendengar keluhan kami…dah nama pun keje makan gaji…

Mula2 shift..lepas tu task yg merepek…lepas ni ape lagi?..hanya mereka je yang tahu dan kami yang terpaksa terima seadanya…Pftttt….

Adios..




2 Comments:

  1. falifaliha said...
    haaaaa....same la lel.kalo bersuara pon tak gune..nak x nak kena la buat.huhu
    Chinatsu Akera said...
    tahu xpe...terima laa seadanya...huh...

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails