BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, June 12, 2010

@lone at office...



Hari ni aku terpaksa kerja hari sabtu…dah lama gila dah aku tak merasa kerja sabtu-ahad since aku bertukar department ni..yang sasaunya..kena kerja sorang2 dari pagi sampai malam..mengadap laa pc ni sorang2 macam orang gila..kalau boleh angkut tilam ngan bantal dah lama aku buat tahi mata kat sini…huh…

Nasib baek aku bawak lappy ngan Mr BB aku sebagai peneman..bosan2 boleh gak laa bukak lagu..berfacebook ke tulis blog ke..kalau nak mengadap keje dari pagi sampai malam boleh ‘mereng’aku dibuatnya…pffttt…

Skang aku tengah menghitung masa nak balik…nape laa masa berlalu sangat lambat hari ni..tak sanggup rasanya nak menghadapi hari yg panjang ni seorang diri….hurmmm..

Bosan…
Bosan…
Bosan…

Apa aku nak buat nih?....Ermm…

Adios..


0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails