BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, June 24, 2010

Angan2 kami…



Tiba2 teringat angan2 aku ngan opismate time berbual2 kosong hari tu..time tu kitrg pakat2 pakai nail polish sbb dah terlampau bosan duk kat opis…

Aku : sampai bila laa kite nak kena keje 11 jam ni ek?..tak smp seminggu aku dah macam nak sasau dah”...aku rasa macam kita kena bukak bisness laa..

Opismate D : besh gak idea ko tuh tapi ko rasa nak bukak bisness ape?..

Aku : ko N, ko kan terror wat cupcakes, ko mesti leh buka kedai bakery..D lak leh bukak manicure ngan pedicure sbb die kan terror ngecat kuku aku ni…hehehe..

Opismate D : ooo..aku laa yg kena bukak pedicure madicure..tapi ok gak idea tuh…

Opismate N : ye laa D, ko ngecat kuku aku ni  pun ok je x de comot2…sesuai lah tue…

Aku : Bistu kalo korang dah de business masing2 aku pun nak gak laa..tapi ape business yg sesuai untuk aku ek??..

Opismate N : aku rasa ko paling sesuai bukak bisness karaoke sbb ko kan suka nyanyi…hahahaha…

Aku : Haaaa…….cantek gak idea ko tu N, aku wat ala2 islamik sikit sbb x de jual liquor, tp aku rasa mesti lingkup bisness sbb aku duk nyanyi tempat sendiri je…pastu kalo korang datang jek aku kasik free….lama2 lingkup bisness aku….hahahaha

Ni la kiranya antara aktiviti kami untuk hilangkan bosan dan hilangkan stress keje..sib baek ade kengkawan yg sporting dan satu kepala..kalo tak leh mati kutu dibuatnye…huhu

Adios...


2 Comments:

  1. Soul Palette said...
    tau tak per...aku pun dah nak saau nih...
    N said...
    bes kan idea bukak karaoke tu. lagi bes idea kawan2 dpt nyanyi free. haha

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails