BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 15, 2010

Hari bosan sedunia....




Weekend menjelma lagi..tu lah dilema nya…time keje busan nak cuti..time cuti busan gak x tau nak wat pe…last2 terperap kat umah makan tido jerk…en hubby lak keje kul 4 baru balik….so aktiviti aku hari ni, kemas rumah, layan dvd, masak2, berfesbuk dan tido..dengar cam bosan tapi sekali sekali besh gak at least ada laa kualiti masa yang aku leh spend untuk diri sendiri..

Actually minggu ni aku amik cuti 2 hari sebab esok aku nak balik kampong..en hubby tak ikot sbb aku balik jap je..tu pun sebab ade perhitungan yang perlu aku selesaikan…nama aku dah naik sbb surat saman dah smp rumah…so aku kena naik court 18hb ni..kesnya?..huhuhu..cam biasa laa degree pun x habis2 aku dah jadi penghutang tegar..ni gara2 loan yayasan Terengganu yg aku pinjam zaman belajar dulu..ada bayar sikit2 tapi ntah laa yayasan neh nak gak anta surat saman…hadap je laa..doakan je yg baek2..jgn die suh aku bayar sume dah..kurus aku..heh..

Rabu ni lak en hubby balik kg dia nun jauh di Sarawak..aku tak de laa ikot sbb cuti xde..lagipun aku dah amik cuti balik Trg xkan nak cuti seminggu straight…melambak keje kat opis..tiket lak tgh mahal..sorang balik dah rm400, kalo 2 org dah rm800…perghhh..mmg gila mahal..aku pi bandung hari tu pun 2 org pegi balik x smp rm450..bagi laa can en hubby balik srg sbb nenek die sakit..

So next week terpaksa laa aku hadap pegi n balik keje sendiri..dilema gak samaada nak naik keta je or public transport..lesen ada..kete ada tapi tu laa, jalan jem sgt kalo bwk kete..selalunya pagi2 aku merempit jek ngan en hubby..ermm..kete lak jenis manual, aku x mahir sangat..lum decide lagi camne tapi tengok lah nanti..


Nampak gaya minggu depan kena berdikari sikit..sebelum ni pun mmg aku sgt berdikari..panjang sejarah hidup aku kalo nak ceritakan..ada masa aku karang baek2…semoga hari esok lebih baek dari hari2 sebelum ni..


Adios..

0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails