BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 4, 2010

Mataku berpinau di I-City..



Malam semalam sempat aku bawak parents aku pegi jalan2 kat I-City, Shah Alam..actually parents aku ada datang KL beberapa hari lepas..siyan gak diorg duk rumah je sbb aku ngan en hubby busy keje siangnya..aku pun xde idea gak nak ajak diorg jalan mana malam2 kat kl neh..so petang tuh lepas bawak diorg pegi makan straight balik rumah…

lampu2 die sgt terang dan cantek okess...

Ngah syok2 berfesbuk, tiba2 Aini lak buzz kat fesbuk ajak pi I-city..aku pun x tau I-city tuh tempat ape then die pun kasik link kat website…tengok2 cam menarik lak tempat dengan  lampu2 then terus bgtau en hubby..mula2 tak nak pegi, lps aku bodek2 terus dia agree..lambat gak kitorang gerak dekat kul 10 malam..

 lampu2 die ade bermacam2 motif flora dan fauna...
Selepas sesat 2/3 round pusing2 kat s.alam at last jumpa gak tempatnya…Sampai sana tgk perghhh ramai gila manusia..parking tepi2 jalan sume dah full, dkt 20 min gak cari parking baru dapat..Aini yg dah smp awal tiba2 balik lak sebab berpinau mata tgk lampu yg terang..huhu…

 macam pesta cahaya lak..mmg cantek..

Aku akui, I-city nih salah satu tempat yang korang kena lawati..lampu2 dia mmg cantek bangat dan ada bermacam2 motif..ada bentuk angsa, katak, kuda, panda, dan binaan pokok yg berwarna-warni mmg mengasyikkan pemandangan…sampai berpinau gak laa mata aku tgk lampu2 dia yg memang terang benderang dan berwarna-warni…aku salute kepada engineer yang mengilhamkan tempat ni..dah macam kat oversea pun ada..

 perghhh...smp berpinau mataku..huhu..

Korang layankan pic yang sempat aku snap kat sana..mmg cantek..rugi kalo korang tak pegi…tips dari aku kalo korang ke sana, parking je kat tepi2 jalan..x payah nak parking masuk dlm building dia sebab sangat jauh nak kena menapak lepas tuh..kalau mlm minggu lagi susah nk cari parking, so korang kena laa bnyk2 bersabo okess..

Adioss…



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails