BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 28, 2010

Exam Mode...


Study..Study..Study…minggu final exam menjelma lagi…kalo time sekolah dulu exam lah time yang paling dibenci..aku pun x sangka selepas aku stop belajar dalam tahun 2004 aku kena melalui nya sekali lagi..kelakar pun ada aku rase..time muda2 dulu lain laa..still passionate nak belajar..dah tua2 nih otak pun dah agak tepu…mmg noob…


Aku cuma ada 2 paper jek sem nih tapi sengsaranya cam ade berpuluh2 paper…mane nak siapkan task2 kat opis..tanggungjwb kat rumah..nak menghafal fakta2 lagi..perghh…bukan sedikit dugaan tuh..agak sengsara gak laa aku rase…


Paper pertama agak ok laa bagi aku..subjek pengajian malaysia..nih actually subjek LAN yang wajib student amik dan score at least C+ untuk graduate..ade 2 section A ngan B..section A soklan objektif..kalo x tau leh laa hentam je..section B lak soklan essei..sib baik gak laa soklan die berkisar pasal isu2 semasa..bleh laa aku goreng x hengat kan..dah jadi cam karangan spm dah aku belasah..nasib laa..


Yg lawaknya..time nak isi boring jawapan soklan objektif, kolum untuk isi no matric template dah tukar..matric kad aku ni kan dari zaman 2000 lagi..siap dah x cukup space nk letak..terpaksa laa aku pandai2 adjust space tuh untuk muatkan no matric aku..jangan machine jwpn tuh pi reject sudah..kurus aku kang..x pasal2 kena repeat balik..


Skang tinggal satu lagi paper hari ahad ni..paper ni mmg agak tough sebab subjek major system integration..so far time aku ngah type entry nih..satu hape pun lum study..tiba2 cam moral down lak..otak cam dah blurr jap..camne nak buat ek?..hurmm…


So harap2 aku leh dapat flying colors untuk sem nih..…target aku nak abiskan gak study lam tahun ni..wish me all the best…


Adios…





0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails