BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, April 13, 2010

“Cinta” baruku....



Macam gempak lak tajuk entry aku kali neh….sebenarnya  aku dah menemui cinta baru yang aku dah usha lama…siang malam aku termimpi2 kan dia..tidur tak lena, mandi tak basah..bak kata serba tak kena lah hidup aku…selagi aku tak dapat bermesra dengan dia, tak keruan jadinya..bagaikan hari2 mendatang tiada ertinya..cewahhh..

Korang mesti musykil kan sape lah agaknya cinta hati baru aku tuh…jangan salah paham lak k …aku bukan nya ade skandal baru ke..kekasih gelap ke…kekasih sawo matang ke…tapi cinta hati baru aku ialah…hehehehehe…

Jeng…

Jeng….

Jeng…..

Sila scroll ke bawah….



 ni lah lebih kurang rupanya..BB storm 9500..

 ni lak aku nyer version...gempak x??...huhu...

owh....my darling....Mr Blackberry…..huhuhu..

Actually aku dapat Mr BB ni ngan harga murah jew..kalau korang dengar pun mesti macam x percaya...harga yg tak disangka2...tak perlu laa aku bgtau bpe kan..tapi bukan 2nd hand okes…mmg baru punye…1st dapat tuh jenuh gak laa duk explore2..aku bukan tau sgt nak guna gadget2 canggih camgini..tu pun jenuh duk baca manual die bru laa paham sikit2..memang besh sebab aku boleh setkan macam2 dalam Mr BB nih..touch screen dia pun ok...mula2 agak susah gak nk guna keypad touch screen dia, lama2 dah mcm besh lak..

Aku tulis nih dalam blog bukan nak berlagak..lagipun skang belambak jek org pkai blackberry...cam dah x heran sngat pun..aku just nak share mende2 interesting yg berlaku lam life aku lately je...Ok laa..aku x puas lagi bermesra ngan cinta hati baru aku..korang jangan makan hati lak k tgk Mr BB aku nih..dapatkan segera di pasaran sementara stok masih ada..ahaks...

Adios..


2 Comments:

  1. Nyzal Aziz said...
    amboi..amboi..jeles..jeles..hp lama bak ah aku..sian aku..huhuhu..
    Chinatsu Akera said...
    huhu...hp lama lee amik laa...die cop dr awal doh..huhu..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails