BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 8, 2010

Caca Merba Mode....


 kalau dapat bercuti tempat camni mmg terbaek...huhu

Tak banyak cite menarik untuk aku kongsi ngan korang 2/3 hari ni..macam biasa aku dalam mode pening nak menyiapkan beberapa task yang dah nak sampai dateline..sendiri yang salah jugak sebab sume task2 ni dah last minute baru tehegeh2 nak buat kan..aku rasa bukan aku sorang je yang ada masalah yang sama, maybe korang pun sama gak..tu dah leh listed dalam sikap semulajadi manusia tuh…

Aku nak amik kesempatan untuk congrats my beloved sis blogger My Precious yang bakal menjadi ibu..nih pregnancy kedua selepas miscarriage last year..skang nih pun aku dengar dah mabuk2 dan maybe lepas nih akan start morning sickness pula..pls take care of yourself and  be extra carefull ngan pregnancy kedua nih..aku?..usah ditanya soalan cepumas itu..buat masa skang malas nak pikir lagi..focus aku sekarang study..aku dah tak kuasa nak delay lagi..hopefully aku boleh graduate by end of this year..by god willing…

Starting bulan baru nih macam bnyak jek benda tak best yang berlaku..baru2 ni lak kakak aku ade beritahu surat saman dah sampai dan aku kena hadir  ke mahkamah Terengganu bulan depan atas kes pinjaman pelajaran yayasan aku dulu…adeyy…sebab pinjaman belajar pun sampai nak kena naik court..terfikir gak aku kebanyakan student sekarang belum kerja dah ada hutang keliling pinggang..silap2 boleh diisytiharkan muflis!!...nak tak nak aku terpaksa gak pergi sebab tak nak sampai keluar waran tangkap lak nanti..lagi haru!!…heh


terfikir gak aku alangkah bagusnya kalau dapat lari dari kesibukan KL then pegi bercuti kat mana2 tempat yang boleh releasekan ketegangan aku nih..larikan diri sebentar dari masalah..dapat 2/3 hari bercuti pun dah terbaek dah dalam masa sekarang nih..dengan harapan 15hb adela berita gumbira dari ofis aku..kalau ada timing yang tepat untuk aku pergi bercuti..lalalala..

tak banyak aku nak merapu hari ni sebab aku pun tak ada cerita menarik untuk dikongsi..sebelum aku merapu meraban aku stop sini dulu..aku akan update lagi kalau ade perkembangan terbaru…


Adios..



0 Comments:

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails