BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 22, 2010



 gambar nih aku rompak dr fesbuk kengkwan yg dpt tgk belon2 ni..jeles2

Geram ngan status kengkawan kat fesbuk cite pasal hot ballon fiesta kat putrajaya, akhirnya aku ngan en hubby pun terjebak gak..so, semalam punye laa bersemangat waja nak pegi putrajaya tgk hot ballon..petang tu actually dah janji ngan cikot n da gang utk pi karok lagi..(x abis2 karok)..

Sampai je putrajaya agak2 dalam kul 3 kot..berpusing2 gak cari tempat fiesta tu maklumla time kitorang pegi tu main belasah je tanpa survey kat mana or bertanya kat sesapa..kira redah jela..jenuh gak aku tengok mane ballon nye, yang ada aku just nampak ballon kecik yg besa kat carnival tuh..at last jumpa gak tapak carnival untuk pesta ballon panas neh..kuar2 keta mak aiii…bukan ballon je yg panas..cuaca hari tu teramat lah panas..mmg matahari betul2 tegak atas kepala..macam nak garing rasanya kulit aku..



Tapi bersemangat punye pasal, kuatkan jugak diri nak pegi jelajah tapak carnival tuh..sampai sana baru perasan yg ballon panas nih bukan suka2 masa jek nak terbang..ada time2 die rupanya..belon2 tuh start diterbangkan kul 530-730..time aku pegi tuh baru jek kul 3..heh..memang lambat lagi laa..lagi 2 jam setengah kalau aku sanggup tunggu..hurmm…kalo cuaca redup ok laa..ni nak berjalan pun rasa cam dah nk pitam..


panas2 pun gigih nk bergamba..

Untuk tak nak menghampakan kedatangan kitorang ajak laa en hubby jalan2 tgk auto show kete..mmg besh gak laa..kete mmg cantek2 setelah di modified secara extreme..ada yg sampai dah tak kenal rupa paras yang sebenar..sempat snap beberapa pic then mmg x tahan panas..tak sampai sejam aku dah ajak en hubby blah..tekak haus pastu tiba2 teringin lak nk makan cendol..

Dari putrajaya sampai ke FAM kelana jaya baru dpt mkn cendol..purposely pergi sana sbb dengar cite cendol ngan laksa kedah die sedap..mmg x dinafikan laa cendol n laksa die mmg terbaek dr ladang..yg lawak nya, lama sangat tunggu cikot ngan fatil smp dr cuaca panas dah bertukar ke hujan dah..smp nak terbang payung kat gerai tuh..mmg lawak tapi kitorang still semangat nk pegi karok walaupun belum stat nyanyi lagi dah hujan..nasib laa…haha..


cam gadis litar lak..hahaha

Lama gak kitorang beraksi hari tu..masuk kul 530 ptg sampai 1030 malam..tu pun bnyk lagi list lagu yang tak sempat nak nyanyi..yang lawaknya time balik tuh tengok hujan still tak stop lagi..mesti gara2 kitorang men’sumbang’ kan sore kat dalam karok tuh..hahaha..


karok lagi...huhu

aku nk upload video kat karok session hari tu tapi dah try bape kali x dapat lak...tensen2..kang aku try2 lagi upload kalau dah bleh post kat entry nih..huhu..tunggguuu....

Okes..sampai jumpa lagi untuk next entry..

Adios..



1 Comment:

  1. Anonymous said...
    It isn't hard at all to start making money online in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat link building[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or little-understood methods to generate an income online.

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails