BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 6, 2010

Fenin Lalat Mode...



Aku skang dlm mode pening2 lalat gak sebab banyak tul tasks nak kena siapkan..belajar ngan keje 2-2 sama penting bagi aku..utk study, quiz, forum, assignment, dan presentation sume nya nak kena siapkan dalam bulan ni..kerja lak macam biasa laa..headcount yang melambak2 nak kena siapkan before end of the month gak..hari tu ada pegi jumpa doctor psl batuk ngan flu aku tak baik2..suprisingly, bila doctor check tekanan darah, doctor beritahu tekanan darah aku ade high sikit tp still under control laa…doctor ckp maybe sebab aku stress..satu lagi doctor tuh sound aku sbb selalu tido lmbt..huhu..mcm magic lak camne lah die leh tau yg aku mmg selalu tido lmbt…dia kate sbb tu batuk dan flu aku melarat smp beberapa minggu x nak baik2 sebab aku nih selalu tak cukup rest…end up kasik aku ubat yg melambak2 smp x tertelan dah..keh2..

One thing yang agak merisokan aku nih psl presentation aku utk docudrama..docudrama nih ialah mcm drama pendek atau drama sebabak laa…yg nih untuk subjek Pengajian Malaysia aku..kalau assignment biasa leh lagi aku nak buat problem nye kena buat skrip drama berkisarkan kisah sejarah then berlakon dlm grup…motif??..kalo suh aku nyanyi tuh anytime aku leh..nih suh aku belakon, drama sejarah lak tuh..OMG!!..mmg kurus aku x reti…aku rase tul2 cam balik time sekolah dulu..date nk present lak ada lagi 2 minggu lebih ...skrip pun lum siap..nak rehearsal ngan team member lagi…kalo x masuk carry marks leh laa aku ignore tapi 20% masuk dlm carry marks..agak scary di situ..menciii…

Nampak gaya bulan nih betul2 aku kena struggle..terpaksa gak laa bersengkang mata malam2 nak siapkan keje2 yang tertangguh..hurmm..memang agak memenatkan..smp terabai gak laa rumahtangga..rumah pun dah macam tongkang pecah tak berkemas..dengan kain baju melambak2 tak berlipat..en hubby lak skang tgh gila main fesbuk..bkn nk tlg2 ape yg patut..mmg nak kena haipp ngan aku mamat neh..aisyyshh…

Hurm..sebelum korang menyampah ngan sessi luahan perasaan aku neh, aku stop sini dulu..kalo lama  lepas nih aku x update blog maknanya aku ngah bz lah tue...camne struggle pun, aku harap still leh cope up ngan tasks2 neh..wish me all the best..

Adios..

2 Comments:

  1. mYpRecious said...
    keh keh.. siap kene berlakon lagi.. masa zaman aku belajo dulu ade sokmo kene berlakon2 nie.. nyampah aku.. dohla seme masuk carry mark..
    Chinatsu Akera said...
    tau xpe..zaman muda2 dulu rase gop macam thrill..nih tua2..adalah tidak sengsuai gitu..

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails