BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, January 16, 2010

Back To School





Ngeee…esok bermula lah hari aku balik ke sekolah selepas cuti sem..bosan memang la bosan sebab kelas hari sabtu..pagi lak tu start kul 9am-12pm..yang tak bestnye, kelas pengajian Malaysia...belajar lak tentang sejarah Malaysia.....ngeee….horror…sangat tak suke…dah laa sejarah subjek paling aku tak suke kat sekolah..memang harus laa aku datang sediakan bantal ngan tilam..cari port kat belakang then zZZZzzZZZzz..tido sudah...huhu


kalo korang nak tau subjek ni aku repeat..di ulang..REPEAT paper sebab dapat D+..gile sengalkan??..macam laa aku lahir kat oversea sampai sejarah Malaysia pun boleh tak pass?..so, menurut academic affairs, aku tak dibenarkan graduate untuk result D+ aku tuh....sob sob...subjek programming lain punye laa nak score…sejarah Malaysia dapat D..gile sengal kan?..hahaha…nak wat camne, aku part2 membaca ni memang lemah sket..tambah2 lagi nak belajar part2 perlembagaan Malaysia..maunya aku tido dalam kelas..…ngeh2..


mula2 macam nk ponteng je kelas sebab macam bosan je nak gi kelas yg pertama..tup2 tadi lecturer sendiri yang call..goyang jap..mesti die pun riso takut student2 die pakat2 tak nak datang..tak kan die nak ngajar meja ngan kerusi je..hehehe..nak tak nak terpaksa laa aku pegi..baru jek terfikir nak bangun lambat sket sok…sob sob..


hmm..ni pun baru jek habis print notes yang lecturer dah post kat courseware..so¸layankan je laa kelas esok..kalo busan..aku ZzzZzzzz jek kat blakang..harap2 tak kantoi la kan..ngeh2…okeh, sampai jumpa lagi untuk next entry...


Adiosss..






6 Comments:

  1. A for A'ishah said...
    hahahaha...caiyok2...kali ni A+..orait bebeh??
    Chinatsu Akera said...
    huhu..xde maknanye A+..dah laa aku menci sejarah..ngeeee...
    Chinatsu Akera said...
    huhu..xde maknanye A+..dah laa aku menci sejarah..ngeeee...
    Nyzal Aziz said...
    I loiikee...sejarah..huhuhu..
    STPM dapat B..masa kat UUM pon B gak rasanya..huhuhu (aku adalah berlagak dgn mung..)
    mYpRecious said...
    haha.. mg mmg fail sejarah dr high school lg.. keh keh..

    good luck ct
    Chinatsu Akera said...
    huhuhu..tensen aku kena amik balik sejarah..sungguh x sokee....

Post a Comment



Related Posts with Thumbnails